Beskrivelse

8 eksklusive eneboliger på Norges kanskje fineste sjøtomt

▸ Nye og moderne boliger i Larviks beste skjærgård

▸ Bo på bryggekanten – kun få meter fra sjøen

▸ Tegnet av Lund & Hagem Arkitekter

▸ Elegant design og utsøkte kvaliteter

Eneboliger med spennende planløsninger og moderne kvaliteter

▸ Eneboligene langs kaien i front og kaien i kanalen får alle orkesterplass mot fjorden. Her er egen nedgang til bryggeområdet gjennom port i hagen.

▸ Eneboligene er over to plan med spennende planløsninger. 2. etasje har ekstra stor stue med stor, åpen kjøkkenløsning og et stort gulv-til-tak-vindu som formelig gir deg følelsen av at sjøen skyller inn i stuen.

▸ To store dobbeltdører i glass åpner opp hele stueveggen mot terrassen, som har flere oppholdssoner.

▸ En del av terrassen har tett tak med eget overlys og sidevegger i glass. Dette er stedet hvor du sitter lunt og godt – selv når det regner.

▸ En annen del har glasstak som slipper solen inn. I tillegg har den vindskjerming i glass som beskytter mot kald sjøtrekk.

▸ Terrassen har en elegant integrert trapp rett ned til hageområdet.

▸ Som en del av stue/spisestue er det en åpen, stor og moderne kjøkkenløsning. Her finnes alt tenkelig utstyr valgt fra øverste hylle når det gjelder kvalitet.

▸ Grunnplanet har direkte utgang til hage i front med god plass til å etablere et skjermet uteområde med møbler, grillkjøkken og plass for hageplanter og en liten plen.

▸ Inngangspartiet på baksiden er svært elegant med låsbar garasje og glassvegg, som gir et transparent inntrykk når døren er åpen.

▸ Det utvendige materialvalget er tidløst og spennende: Sandfarget teglstein, grånet malmfuru, grånet eik m.m. Alt med på å gi et ekte, autentisk kvalitetsinntrykk og lang holdbarhet med lite vedlikehold.